Gratis Petpunten

Gratis Petpunten

Bij Dierenkliniek Horst, Dierenkliniek Blerick, Dierenkliniek de Oude Melkfabriek en de Dependance Yuverta Dierenartsenpraktijk Horst, kunt u gratis Petpunten sparen voor korting op uw volgende besteding in onze klinieken. U ontvangt voor iedere Euro die u besteedt in onze klinieken een Petpunt kado wanneer u direct per pin of contant betaalt.

Korting

250 Petpunten zijn goed voor €12.50 korting op uw volgende besteding in onze klinieken. U kunt uw Petpunten opnemen vanaf een tegoed van 250 Petpunten. Petpunten zijn nooit inwisselbaar voor contant geld en persoonsgebonden. Er kunnen maximaal 4x250 Petpunten per transactie worden verzilverd.

Voorwaarden Petpunten

Voor het sparen van Petpunten heeft u de Petpuntenpas nodig. Deze kunt u tegen een borg van € 3 verkrijgen aan onze balie. Petpunten worden uitsluitend verstrekt bij directe contante betaling en bij directe betaling per pin. Petpunten zijn niet geldig op voeding. Petpunten zijn nooit inwisselbaar voor contant geld. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de Petpunten voorwaarden te wijzigen.

Petpuntencheck

U kunt uw Petpunten kliniek saldo hier checken:

Terug naar Gezelschapsdieren