Gratis Petpunten

Gratis Petpunten

Bij Dierenkliniek Horst, Dierenkliniek Blerick, Dierenkliniek de Oude Melkfabriek en de Dependance Yuverta Dierenartsenpraktijk Horst, kunt u tot 3 april 2023 gratis Petpunten sparen voor korting op uw volgende besteding in onze klinieken. U ontvangt voor iedere Euro die u besteedt in onze klinieken een Petpunt kado wanneer u direct per pin of contant betaalt.

Korting:

250 Petpunten zijn goed voor €12.50 korting op uw volgende besteding in onze klinieken. U kunt uw Petpunten opnemen vanaf een tegoed van 250 Petpunten. Petpunten zijn nooit inwisselbaar voor contant geld en zijn persoonsgebonden. Er kunnen maximaal 4x250 Petpunten per transactie worden verzilverd.

Inwisselen Petpunten en Petpuntenpassen:

U kunt uw Petpunten en Petpuntenpassen tot 31 augustus 2023 inleveren bij onze klinieken; daarna is dit niet meer mogelijk.
Tot een minimum van 240 petpunten mag worden ingewisseld, het overige restant aan Petpunten komt per die datum te vervallen.

Voorwaarden Petpunten

Petpunten zijn nooit inwisselbaar voor contant geld. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de Petpunten voorwaarden te wijzigen.

Petpuntencheck

U kunt uw Petpunten kliniek saldo hier checken:

Terug naar Gezelschapsdieren